Als u van noten houdt, is dit waarschijnlijk omdat ze lekkere kleine hapjes zijn, én ook omdat ze vol goede dingen zitten. Noten en zaden zijn een geweldige bron van energie en bevatten essentiële eiwitten en mineralen. Vooral paranoten zijn een goede bron van selenium, wat uw immuunsysteem helpt om normaal te functioneren* en om uw haar* en nagels* gezond te houden.

Omdat ze vet bevatten, vraagt u zich misschien wel af of noten wel goed zijn voor u. Het vet dat ingrediënten zoals paranoten bevatten is voornamelijk onverzadigd - dit is het goede vet dat helpt om het cholesterolgehalte te handhaven**. Met dit hoge vetgehalte in het achterhoofd gaat het erom de juiste balans te vinden. Daarom zijn de recepten van Jordans door experts samengesteld zodat deze een gezonde en heerlijke mix van zowel noten, hele granen alsook fruit bevatten.

*Selenium draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, het behoud van normaal haar en behoud van normale nagels bij consumptie als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Paranoten bevatten normaal een aanzienlijke hoeveelheid van de aanbevolen dagelijkse dosis selenium.

**Minder verzadigde vetten consumeren draagt bij tot het behoud van een normaal bloedcholesterolgehalte bij consumptie als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Voedingsmiddelen met een laag gehalte aan verzadigde vetten bevatten minder dan 1,5 g verzadigde vetten per 100 g en de verzadigde vetten leveren niet meer dan 10% van de energie.